Buitentrainingen senioren

BVV beach Life bundelen krachten met Kalinko en Hart Beach!

Zomer 2018 – De buitentrainingen starten op maandag 14 mei 2018. Inschrijven kan via onderstaand online inschrijfformulier!

De trainingen zullen zowel bij Houtrust Beach als op het strand plaatsvinden van week 20 t/m week 34 op maandag tot en met donderdag van 19.30 - 21.00 uur. (Indien gewenst is een andere trainingstijd altijd te bespreken).

Wil je met een eigen groep en/of trainer gaan trainen, of je wilt alleen van de velden gebruik maken dan is dat ook mogelijk. Mail naar info@lindobeach.nl om afspraken daarover te maken.

Is jou niveau niet ingedeeld in het schema? Geef dit aan en we gaan kijken of we er een groep bij kunnen maken.

Ben je jong of oud, beginner tot eredivisie speler, iedereen is welkom!

Voordelen om bij BVV beach Life te komen trainen

 • bij slecht weer gaan de trainingen naar binnen in Lindobeach! De trainingen gaan dus altijd door!
 • professionele vaste trainingsvelden op Houtrustbeach
 • professionele netsystemen op het strand
 • beschut en eigen terrein op Houtrustbeach
 • maximaal 8 tot 10 personen per trainingsgroep
 • groep met max 6 personen mogelijk tegen meerprijs
 • professionele toptrainers op de trainingsgroepen
 • (gratis) gebruik van de wc's, warme douches en kleedkamers op Houtrustbeach als bij Hart Beach
 • een eigen trainingsgroep en avond naar keuze is mogelijk op aanvraag mail naar info@lindobeach.nl
 • De gezellige kantine bij Houtrustbeach tot laat open, en met een buitenplek waar je heerlijk kan zitten (in de zon)
 • Op beide locaties mogelijk om langer door te spelen na de training

Beachvolleybal 2018 op Houtrustbeach

In samenwerking tussen Beachlife en Kalinko ligt er deze zomer een prachtig beach-volleybal aanbod voor iedereen: van beginner tot eredivisie-spelers. Wij zijn druk in gesprek met verschillende trainers, in ieder geval is duidelijk dat Dirk Boehlé eindverantwoordelijke is voor de trainingen. Daarnaast zijn ook toptrainers als Dustin Bontrop & Eargenell De Cuba betrokken bij de zomertrainingen! Waarschijnlijk wordt er mei dit jaar verlichting geplaatst, waardoor er dit jaar tot laat kan worden doorgespeeld op de 6 velden van Houtrustbeach. De locatie is tegenover sporthal Houtrust, uit de wind, met (gratis) gebruik WC, douche, kleedkamers en de gezellig kantine van Never Out Tennis. Bij slecht weer worden de trainingen verplaatst naar de binnen locatie van Lindobeach.

Adres: Laan van Poot 38 Den Haag. – (OOK) gratis parkeren op parkeerterrein van VV Scheveningen.

Actie: Voor leden van Volleybalvereniging Kalinko geldt er een aangepast trainingstarief van €135,- p.p.
Losse les : € 12,50 (altijd aanmelden als je mee wil doen)

Op de buitentrainingen zijn de algemene voorwaarden van de buitentrainingen 2018 van toepassing.

Beachvolleybal 2018 op het strand van Scheveningen

Op het strand zijn wij een samenwerking aangegaan met Hart Beach, een leuke strandtent op het Noorderstrand bij de T-splitsing vlakbij de haven. Er zit een beperking op het aantal groepen dat op het strand kan trainen, daarbij geldt ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’.

Wij willen er voor zorgen dat de trainingen ook op het strand van een hoogwaardige kwaliteit zijn, er worden professionele netsystemen gebruikt en op beide locaties worden top trainers ingezet.

De velden zullen elke dag opgebouwd worden bij Hart Beach door BVV Beach Life zelf (en NIET door de trainer of de groep), na de training is het mogelijk om gratis gebruik te maken van de douches bij Hart Beach en uiteraard gezellig na te borrelen.

Ook voor de trainingen op het strand bieden wij de mogelijkheid aan om de trainingen te verplaatsen naar Lindobeach mits het slecht weer is, aangezien de Nederlandse zomer ons nog wel eens in de steek laat is dit een fijn gegeven.

Actie: Voor diegene die het winter seizoen bij BVV Beach Life trainingen hebben gevolgd willen wij het volgende aanbieden: Het is mogelijk om als complete groep door te gaan in de zomer, jullie kunnen dan zelf een voorkeur aangeven voor een specifieke dag / tijd. Mits jullie als groep van minimaal 6 personen aanmelden, bedragen de kosten voor per persoon €135,- i.p.v. €150,- Bij aanmelding van een groep van 6 personen kan deze aangevuld worden tot maximaal 8 tot 10 personen.

Daarnaast is het mogelijk om een voorkeur aan te geven voor wat betreft een specifieke trainer. In overleg met Beach Life zal er dan bekeken worden wat er mogelijk is, voor eventuele absolute toptrainers geldt een meerprijs bovenop de contributie.

Hopelijk zijn jullie enthousiast en willen jullie graag in de zomer bij Houtrustbeach of op het strand trainen bij Beach Life. Als er vragen zijn, stuur gerust een mail naar info@lindobeach.nl en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

TRAININGSGROEPEN en LOCATIE 2018

Zowel op het strand bij Hartbeach als op Houtrustbeach bieden we alle mogelijkeden. Je kan trainen bij mix, heren of dames op het niveau laag, midden, hoog of divisie. Bij het inschrijfformulier kan je dit aangeven. Schrijf je als groep in meld dit dan bij opmerkingen.

Inschrijfformulier