Buitentrainingen senioren

--- Corona update ---

Het verbod op samenkomst voor sportclubs geldt vooralsnog tot 28 april aanstaande (coronamaatregelen). Mocht blijken dat wij alsnog eerder dan 1 juni van start mogen gaan, dan zijn wij hier zeker klaar voor en zullen wij dit ook doen! Mocht in een later stadium blijken dat de startdatum van 1 juni niet realistisch is, dan komen we er bij jullie op terug.

Wij willen iedereen verzoeken zich WEL IN TE SCHRIJVEN via de website, dit is voor ons van essentieel belang v.w.b. de voorbereidingen die wij moeten treffen voor het zomer seizoen. Jullie zullen een bevestiging ontvangen, echter zullen wij pas een betaalverzoek de deur uit doen als het 100% duidelijk is dat de lichten op groen staan voor het starten van de zomertrainingen.

Verder adviseren wij nu iedereen om vooral in beweging te blijven waar kan. Wees creatief en houd je conditie op peil! En allerbelangrijkst, let goed op jezelf en ook op elkaar.

Voor vragen verzoeken wij een mail te sturen naar info@lindobeach.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren!

Beachvolleybal 2020 op Houtrustbeach

Zomer 2020 – De velden van Houtrustbeach liggen naast sporthal Houtrust, uit de wind, met (gratis) gebruik van WC, douche, kleedkamers en de gezellig kantine van Never Out Tennis. Bij slecht weer worden de trainingen verplaatst naar de binnen locatie van Lindobeach.

De buitentrainingen zullen plaatsvinden van week 20 (11 mei) t/m week 34 (21 augustus) op maandag t/m donderdag van 18.00 – 19.30 & 19.30 – 21.00 uur. Inschrijven kan via onderstaand online inschrijfformulier! (Indien gewenst is een andere trainingstijd altijd bespreekbaar).

Trainingsgroepen worden samengesteld op niveau, wij streven naar 8 personen per trainingsgroep.

Wil je met een eigen groep en/of trainer gaan trainen, of je wilt alleen van de velden gebruik maken? Dan is dat ook mogelijk. Mail naar info@lindobeach.nl om afspraken daarover te maken.

Is jouw niveau niet ingedeeld in het schema? Geef dit aan en we gaan kijken of we er een groep bij kunnen maken.

Ben je jong of oud, beginner tot eredivisie speler, iedereen is welkom!

Dirk Boehlé is eindverantwoordelijk voor de trainingen. Daarnaast zijn ook (top)trainers als Erik Nijland, Eargenell De Cuba, Ruben Penninga, Stefan Boermans & Luciano Manhaes betrokken bij de zomertrainingen!

Adres: Laan van Poot 38 Den Haag. – gratis parkeren aan de overkant op parkeerterrein van SVV Scheveningen.

Kosten zomerseizoen 2020 - Kalinko senior leden beachvolleyballen met 10% korting

 • 1x per week trainen: € 149,- p.p.
 • 1x per week trainen: € 134,1 p.p. (10 % korting voor trainende leden uit het winterseizoen)
 • 2x per week trainen: € 268,- p.p. (10% korting)
 • 2x per week trainen: € 253,- p.p. (15% korting trainende leden uit het winterseizoen)
 • Besloten groep (max 15 namen per groep): €1.166,-
 • Besloten groep: € 1.050,- (10 % korting, geldt alleen als minimaal 50% van de groepsleden ook in de winter bij Lindobeach getraind hebben)

Losse les : € 12,50 (altijd aanmelden als je mee wil doen).

€22,50 p.p. extra kosten voor een toptrainer.
€150,- p.p. extra kosten voor vaste groep voor een toptrainer.

Op de buitentrainingen zijn de algemene voorwaarden van de buitentrainingen 2020 van toepassing.

Klik hier voor jeugdtrainingen.

Voordelen om bij Lindobeach te komen trainen

 • Bij slecht weer gaan de trainingen naar binnen in Lindobeach! De trainingen gaan dus altijd door! De trainingstijden kunnen dan wel afwijken van de reguliere tijden.
 • Professionele vaste trainingsvelden op Houtrustbeach.
 • Professionele netsystemen op het strand.
 • Beschut en eigen terrein op Houtrustbeach.
 • Maximaal 8 tot 10 personen per trainingsgroep (wij streven naar groepen van 8 personen).
 • Groep met max 6 personen mogelijk tegen meerprijs.
 • Professionele toptrainers op de trainingsgroepen.
 • Gratis gebruik van de wc's, warme douches en kleedkamers op zowel Houtrustbeach als bij Hart Beach.
 • Een eigen trainingsgroep en wellicht een avond naar keuze is mogelijk op aanvraag, mail naar info@lindobeach.nl.
 • De gezellige kantine bij Houtrustbeach is tot laat open dus je kunt na de training op het terras een drankje doen.
 • Mogelijk om nog even langer door te spelen na de training.
 • Gratis parkeren bij Houtrustbeach.

Beachvolleybal 2020 op het strand van Scheveningen

Op het strand zijn wij een samenwerking aangegaan met Hart Beach, een leuke strandtent op het Noorderstrand bij de T-splitsing vlakbij de haven. Er zit een beperking op het aantal groepen dat op het strand kan trainen, daarbij geldt ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’. Daarnaast zijn er bepaalde voorwaarden voor de trainingen op het strand (opbouw/afbouw velden), neem contact op met info@lindobeach.nl voor nadere informatie.

Wij willen ervoor zorgen dat de trainingen ook op het strand van een hoogwaardige kwaliteit zijn, er worden professionele netsystemen gebruikt en ook op het strand worden top trainers ingezet.

De velden zullen elke dag opgebouwd worden bij Hart Beach door Lindobeach. De velden moeten wel door de groepen zelf o.l.v. de trainers worden afgebouwd. Na de training is het mogelijk om gratis gebruik te maken van de douches bij Hart Beach en uiteraard gezellig na te borrelen.

Ook voor de trainingen op het strand bieden wij de mogelijkheid aan om de trainingen te verplaatsen naar Lindobeach als het slecht weer is, aangezien de Nederlandse zomer ons nog wel eens in de steek laat, is dit een fijn gegeven. Voorwaarde is wel dat de courts in Lindobeach beschikbaar zijn en de trainingstijden kunnen afwijken van de reguliere trainingstijden.

Het is mogelijk om een voorkeur aan te geven voor wat betreft een specifieke trainer. In overleg met Lindobeach zal er dan bekeken worden wat er mogelijk is, voor eventuele absolute toptrainers geldt een meerprijs bovenop de contributie.

Hopelijk zijn jullie enthousiast en willen jullie graag in de zomer bij Lindobeach trainen. Als er vragen zijn, stuur gerust een mail naar info@lindobeach.nl en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Inschrijfformulier

Ik kies een andere beachsport, namelijk: