Junior Beach Haaglanden

Junior Beach Haaglanden is een platform voor alle jeugd in de regio Haaglanden die het leuk vindt om op het strand te sporten.

Dit platvorm (JBH) is bedoeld als overkoepelende organisatie die voor de jeugd (beach) activiteiten organiseert. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld alle strandsporten zoals beachvolleybal, maar ook beach tennis, beach korfbal, golfsurfen en leuke kinderactiviteiten die je op het strand kan doen. Wil je op de hoogte blijven van alles? Like dan onze facebook pagina Junior Beach Haaglanden.

Vanuit het JBH worden er altijd open activiteiten georganiseerd. Dat houdt in dat iedereen mee kan doen met de evenementen. Van niet (beach)volleyballer tot een geoefend sporter.

Activiteiten voor de jeugd 4 tot 17 jaar

Jeugd beachvolleybal training Scheveningen

  • Winterseizoen - deze loopt van september t/m april Indoor trainingen: zondagochtend van 10.00 tot 11.00 uur. Voor de leeftijden 6 t/m 14 jaar. Geef je hier op.
Outdoor trainingen:
  • Zomerseizoen - deze loopt van 14 mei t/m 24 augustus 2018 bekijk hier de indeling voor de zomer

Kids kampen

Lindobeach en Gympie Kids organiseren sportieve kinderkampen voor jeugd van 4 t/m 12 jaar. Bekijk hier het programma en de flyer. Wil je meedoen aan het kamp geef je dan hier op.

Jeugd Beach Korfbal activiteiten

Vanaf maart vinden de jeugdactiviteiten buiten op de beachcourts plaats, bij Houtrustbeach, Laan van Poot 38. t.o. sporthal Houtrust.

VO Beach Volleybal League 201

De zomer komt er weer aan en dus tijd om leuke sportlessen en toernooien buiten in te plannen t/m de zomervakantie. Dit jaar wordt er voor het eerst in samenwerking met Sportsupport de VO Beachvolleybal League georganiseerd op Houtrustbeach. De opzet is hetzelfde als de zaalvolleybal league, alleen speel je op het zand 4 tegen 4.

Meedoen met jou school? Aanmelden doe je hier.

Jeugd Beach Volleybal, ook in Rijswijk- beachcourt Vredenburgh

Vanaf half mei zullen er elke woensdag ook jeugdtrainingen zijn in Rijswijk, op het prachtige beachcourt Vredenburgh. Beachvolleybal komt naar jou toe! Vanaf 6 jaar tot 17 jaar zijn er diverse groepen waarbij je kan aansluiten. Wil je meetrainen? Meld je hier aan.

Like onze facebookpagina en blijft op de hoogte!