Lidmaatschap

Bij Beachvolleybal Vereniging Beach Life kan je het hele jaar door beachvolleybal trainingen volgen. Op de training gelden de algemene voorwaarden.

Ieder seizoen verzorgen wij trainingen op maat. Elke groep heeft een eigen vaste train(st)er, die de trainingsbehoefte van de groep nauwkeurig in de gaten houdt en de trainingen en oefeningen daarop aanpast.

Een lidmaatschap kan je aangaan per blok of voor een heel seizoen. Voor het buitenseizoen gelden er weer andere mogelijkheden en zit niet automatisch in het indoor seizoen inbegrepen tenzij je aangeeft je direct al voor de buitentrainingen op te willen geven.

Kosten voor een seizoen:

Prijzen worden per seizoen vastgesteld.

  • Indien je je per blok wilt inschrijven kost het per blok € 185,00 per persoon.
  • Indien je je voor een heel seizoen inschrijft (blok 1 en 2) betaal je € 330,00 per persoon.
  • Kosten voor alleen de buitentrainingen zijn € 150,00 per persoon.

Bij 2x per week trainen krijg je 10% korting op de prijs.

Je kan je individueel aanmelden voor een groep maar ook met je beach maatje. De trainingen zijn gebaseerd op het spelen van 2 tegen 2. We hebben trainingsgroepen van beginners tot divisie niveaus.

Je kan je ook als groep aanmelden. Vraag naar de mogelijkheden via inschrijvingen@lindobeach.nl. Voor meer informatie over de trainingsgroepen/tijden en datums klik hier!

Betalingen worden voor Lindobeach gedaan door ClubCollect. De Algemene Voorwaarden en het Privacy Verklaring van Clubcollect vind u hier. Meer informatie over ClubCollect: Introductie ClubCollect.