Beach Life goes to……
Due the corona situation Aruba beachcamp is postponed to autumn 2021.

aruba

aruba 1

aruba 2

aruba 3

Beachvolleybal en Aruba; een optimale combinatie!

Beachvolleybal & Beachtennis staan voor een lifestyle: zon, zee, strand en sportief genieten. Van vrijdag 13 november tot en met maandag 23 november 2020 organiseren wij (Eargenell de Cuba, Dirk Boehlé, BeachLife & Hofstad Sports) een Beachvolleybal,- en Beachtennis reis naar dit prachtige eiland in combinatie met het Aruba Open Beach Tennis en een Beachvolleybal Toernooi. Earge en Dirk zijn beide een gevestigde naam in de beachvolleybalwereld, zij kunnen niet wachten om hun passie met jullie te delen op dit mooie eiland en ervoor te zorgen dat jullie reis onvergetelijk wordt. Earge is opgegroeid op Aruba en heeft hier tot zijn 25e levensjaar gewoond. Hij kent er alle mooie plekken, naast toptrainer vinden wij in hem ook de ideale ‘reisgids’ op het eiland voor echte Arubaanse uitstapjes! Een luxe verblijf in een hotel resort gelegen op een steenworp van het Eagle Beach strand, op basis van 2 personen per kamer en logies & ontbijt. De prachtige zonsondergangen, de sportiviteit, de combinatie met topsport en topsporters en de relaxte vibe van dit prachtige eiland maken ons verblijf tot een onvergetelijke ervaring. Kortom een Beach reis om nooit te vergeten waarin wij sportief genieten combineren met topsport en de ultieme eilandbeleving. Laat u ook verrassen door het prachtig en sportieve Aruba en alles wat Beachvolleybal en Beachtennis zo uniek maakt! Jij gaat toch ook mee? Dushi Aruba!

aruba 3

aruba 3

aruba 3

DE BEACH REIS

Stralende zon, een heerlijk briesje, hagelwitte stranden een turquoise zee, wuivende palmen, topsport,- en breedte sport….. Dit zijn slechts een paar ingrediënten voor een schitterende Beachreis naar Aruba in november van dit jaar. Beachvolleybal of Beachtennis diehard of professionele zonaanbidder, jong of oud, individueel of groep, fanatiek of juist relaxed, deze reis is iedereen op zijn of haar lijf geschreven!

UNIEKE FORMULE!

Beach Life Aruba 2020 vertrekt op vrijdag 13 november en we landen maandag 23 november weer op Schiphol. De basis is een 10 daags verblijf met in totaal 9 overnachtingen. Er worden er dagelijks vrijblijvende trainingen en clinics ingepland, gegeven door Eargenell de Cuba en Dirk Boehlé (volledig Beach volleybal & Beach tennis arrangement). Zaterdag 21 en zondag 22 november staat in het teken van het finaleweekend van het Aruba Open Beach Tennis. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat je dit niet wilt missen. Het is een enorme happening, topsport gecombineerd met een hoop entertainment en iedere avond is er een week lang een spetterend feest.
Wij zullen tijdens deze week een aantal side events en uitstapjes organiseren. Aruba heeft veel te bieden, ons doel is dat jullie dit zelf gaan ervaren! Naast de reguliere trainingstijden is het ook mogelijk om gebruik te blijven maken van een gedeelte van de aanwezige beach velden.

aruba 3

aruba 3

aruba 3

SPORTIEVE VAKANTIE

Wij verblijven met z’n allen in het schitterende Eagle Aruba Resort & Casino, het perfecte startpunt voor heerlijk en sportief tropisch genieten. Op een steenworp afstand van het strand Eagle Beach ligt dit prachtige 4½ sterren hotel resort waar we verblijven. Het verblijf is op basis van logies en ontbijt en de accommodatie heeft alle luxe die je maar kunt wensten. Gratis wifi, 2 grote zwembaden met waterval, fitness, diverse horeca punten en verschillende punten op het resort waar je zelf kunt BBQ-en. Vakantie voor iedereen!

Is je vriend of vriendin geen Beach sporter of heb je zelf eerder zin in een echte strandvakantie met excursies? Beach Life goes Aruba is een vakantie waarvoor iedereen zich kan opgeven. Ook golven, snorkelen, duiken, vele excursies over het eiland, shoppen in Oranjestad en het huren van een bootje kan allemaal aan deze vakantie gekoppeld worden. Mogelijkheden te over om deze vakantie helemaal “eigen” te maken en zo in te vullen zoals jij dit zelf wilt.

DE INVULLING VAN DE BEACH REIS

CORONA UPDATE: De genoemde prijs is onder voorbehoud. Op dit moment is het onzeker wat de prijzen van de vluchten / hotels zullen doen, wij zullen uiteraard altijd een eventuele prijsverandering voorleggen aan jullie (met de optie om ‘van de reis af te zien’).

Voor een zeer aantrekkelijke pakketprijs van € 1.785,- verblijf je 10 dagen / 9 nachten in een fantastische accommodatie, en verder hierin zit ingegrepen:

  • Retour ticket Tui / KLM vanaf Schiphol naar Aruba;
  • 20 kilo ruimbagage en 12 kilo handbagage;
  • Eigen TV scherm, maaltijden en frisdran-kjes aan boord;
  • Luchthaven belastingen en boeking fee;
  • Transfer vanaf de luchthaven naar hotel en v.v. ;
  • 9 overnachtingen op basis van 2 personen per appartement/kamer, inclusief ontbijt;
  • Bezoek aan Aruba Open Beach Tennis en deelname beachvolleybal toernooi;
  • Deelname aan het Beach sport arrangement (trainingen – clinics – prive toernooien e.a.); *

De reis is exclusief:

  • Kosten voor excursies, drankjes, lunches en diners;

* Indien je de Beach reis niet bij ons boekt maar wel wilt deelnemen aan het Beach programma betaal je hiervoor € 250,- per persoon;

 

aruba 3

Inschrijfformulier beachvolleybalreis Aruba najaar 2020FILL IN ONLY IF YOU BOOK YOUR OWN FLIGHT: