TALENT BEACHVOLLEYBAL ONTWIKKELING

Dankzij de unieke samenwerking van BVV Beach Life, Stichting PointMaker Volleybal en de toptrainers Dirk Boehlé en Erik Nijland wordt er op twee locaties Talentontwikkeling Beachvolleybal aangeboden voor ambitieuze jeugd in de leeftijdsgroepen onder 15, onder 17, en onder 19 jaar. 

Dirk Boehlé is Nederlands Kampioen 2015 / 2018 en Erik Nijland speelt ook al jaren mee in de Nederlandse top. Beide mannen hebben al veel ervaring met het geven van trainingen. Dirk en Erik zullen de hoofdtrainers zijn gedurende dit project en zullen ervoor zorgen dat wanneer zij niet aanwezig kunnen zijn er andere toptrainers voor de groep zullen staan. 

Na de selectietraining (dat is de 1e officiële training van de reeks) volgen er trainingen op maandag op Houtrustbeach Scheveningen en op donderdag op Vredenburgh Rijswijk. 

Aan de hand van een ontwikkelplan waarin alle aspecten van de beachvolleybalsport aan de orde komen. De (selectie)trainingen staan open voor jeugdleden van alle verenigingen, aanmelden hiervoor kan via onderstaand formulier. 

Indien je geselecteerd wordt, mag je deelnemen aan de talenten trainingen. Indien je niet geselecteerd wordt, kan je deelnemen aan de reguliere jeugdtrainingen van BVV Beach Life. 

De groepen bestaan uit maximaal 8 deelnemers per veld opdat iedereen maximaal balcontact heeft en de oefeningen goed kan uitvoeren. Als basis wordt uitgegaan van de bovenstaande leeftijdscategorieën, het kan echter zo zijn dat wanneer je qua niveau in een andere groep past de trainer dit zal organiseren.   

Blok 1, 10 weken, 20 trainingen             € 300 

Blok 2, 6 weken, 12 trainingen               € 180  

Wanneer er twee of meer kinderen uit één huishouden ingeschreven worden, krijgt het tweede en eventueel volgende kind 10% korting. 

Wanneer je je inschrijft voor het Talenten programma train je 2x per week.  

Blok 1: 10 mei t/m 15 juli 2021
Blok 2: 19 juli t/m 26 augustus 2021

Maandag Houtrust Beach (Laan van Poot 38 - (t.o. Sporthal Houtrust), Scheveningen)

16:30-18:00 uur          < 15 jaar (vanaf 12 jaar) jongens en meiden 

18:00-19:30 uur          < 17 jaar jongens en meiden  

                                     < 19 jaar jongens en meiden  

Donderdag Vredenburgh Rijswijk (Julialaantje 15/B, Rijswijk)

16:30-18:00 uur           < 15 jaar (vanaf 12 jaar) jongens en meiden 

18:00-19:30 uur            < 17 jaar jongens en meiden  

                                       < 19 jaar jongens en meiden  

Op beide locaties kan je gratis parkeren. 

Inschrijven

Inschrijven voor


Inschrijven voor blokkenLeeftijdsgroep


logo Lindobeach
Logo houtrustbeach
Logo beachlife