Beach korfbal

Aankomende activiteit:

Haagse Beach Korfbal dagen 2017.
22, 23, 24 en 25 juni 2017

Vindt plaats op de outdoor beach locatie Houtrustbeach.
Adres: Laan van Poot 38, 2566 EC Den Haag.

Een nieuw initiatief en als aanvulling op de ‘normale’ Haagse Korfbal dagen, in een iets ander jasje gestoken, maar zeker de moeite waard om mee te maken. Deelname aan de activiteiten is open, dus elke school, korfbal club/ of team mag zich inschrijven voor de activiteit(en). De toernooien zijn losse toernooien en voor iedere winnaar is er een mooie prijs te winnen.

Je kan per activiteit los inschrijven via het aanmeldformulier. Zodra deze is ontvangen en verwerkt wordt er een bevestiging mail verstuurd met verdere informatie over de activiteit.

Beach korfbal

Programma (onder voorbehoud van wijzigingen):

DAG TIJDEN ACTIVITEIT VOOR WIE
donderdag 22 juni 2017 10.00 – 11.30 uur / 12.00 – 13.30 uur /13.30 – 15.00 uur schoolclinics/ instuifsportles groep 5 t/m 8
15.00 – 16.30 uur proeftraining jeugd jeugd A-B-C-D-E-F
(inschrijven op locatie 10% korting op de zomer trainingen)
vrijdag 23 juni 10.00 – 11.30 / 12.30 – 14.00 uur schoolclinics/ instuifsportles groep 5 t/m 8
19.30 – 22.00 uur beachkorfbal toernooi senioren recreanten (king/queen opzet- individuele inschrijving)
22.00 – 00.00 uur afsluitende seizoensborrel voor korfbal clubs/teams
zaterdag 24 juni 10.00 – 14.00 uur jeugd toernooi D-E-F jeugd
14.00 – 18.00 uur jeugd toernooi A-B-C jeugd
19.00 – 22.00 uur senioren toernooi recreanten
22.00 – 01.00 uur feest met muzikale begeleiding
Zondag 25 juni 10.00 – 14.00 uur G-jeugd toernooi A-B-C jeugd
14.00 – 18.00 uur dames beachkorfbal toernooi recreanten
19.00 – 22.00 uur senioren toernooi top niveau

Hieronder staat beschreven wat elke activiteit inhoudt en wat je kan verwachten:

Schoolclinic / instuifles:

Deze clinics zijn bedoeld voor basisscholen die nog wat leuks willen doen met de klassen. Zij kunnen zich per klas opgeven voor een clinic. In deze clinic zullen de kinderen de basistechnieken van het (beach)korfbal aangeleerd krijgen door een echt (beach)korfbal trainer. De school betaald € 40,00 voor een clinic van 1, 5 uur, inclusief trainer, materialen en ballen. Hier kunnen maximaal 30 kinderen per keer aan deelnemen. Meer kinderen/klassen is mogelijk in overleg.

Proeftraining jeugd:

Op de donderdag kunnen kinderen aan een proeftraining meedoen. Tijdens deze training van 1,5 uur training, begeleid door een echte (beach) korfbaltainer, kunnen ze kijken of ze het leuk vinden om het vaker te doen.
In de zomerperiode bieden we 8 x een jeugdtraining aan op Houtrustbeach. Wil je meedoen met de proeftraining geef je dan op via het aanmeldformulier. Kosten voor de proeftraining zijn € 2,50 p.p. Wanneer je je ter plekke inschrijft voor de zomertrainingen ontvang je ook nog eens 10% korting op het inschrijfgeld.

Beachkorfbal toernooi individuele inschrijving (King /Queen opzet):

Korfbal is een teamsport. Maar hoe leuk kan het zijn als je een wedstrijdje speelt met andere teamgenoten. Zo leer je andere korfballers kennen, want dat is korfbal ook, een sociaal gezelligheidsspel. Dus voor dit toernooi kan je je individueel opgeven. En elke wedstrijd die je speelt speel je met 5 andere teamgenoten. Als je wint krijgt iedere speler een punt. En wie aan het einde van de avond de meeste punten heeft is King of the Queen of the court. En win je een leuke prijs. Het maakt dus ook niet uit wat je niveau is. Iedereen speelt een keer met iedereen. Er wordt 4 tegen 4 gespeelt in het veld, met 2 extra wisselspelers.
Dit toernooi is ook bedoeld als je mee wilt doen maar je eigen team is verhinderd. Dan kan jij gewoon gezellig meedoen en je opgeven via het aanmeldformulier. En na het toernooi is er een gezellige afsluitende borrel. (uiteraard ook voor niet deelnemers of toeschouwers toegankelijk). Kosten voor dit toernooi zijn: € 5,00 p.p.

Beachkorfbal toernooi senioren recreanten:

Op zaterdag 24 juni van 19.00 tot 22.00 uur organiseren we een recreanten toernooi. Dit is bedoeld voor korfballers die het leuk vinden om met elkaar beachkorfbal wedstijden te spelen. Het niveau is recreatief en spelplezier staat dus voorop. Je kan je met vrienden opgeven of gewoon met je eigen korfbal team. De wedstijden worden 4 tegen 4 gespeeld, en met 2 wisselspelers.
Het team wordt ingedeeld in een poule. Na de poule wedstrijden wordt een herindeling gemaakt met een winnaarspoule en een verliezerspoule.
De winnaars spelen voor leuke prijzen.

Na het toernooi is er een feestavond met muzikale begeleiding. Kosten voor dit toernooi zijn € 25,00 per team. En kaartjes voor het feest zijn €5,00 p.p. (voor elke korfballer toegankelijk).

Beachkorfbal toernooi senioren topniveau:

Zondag 25 juni is er in de avond een leuk en spannend beachkorfbal toernooi voor teams die in de top van het zaal- en veldkorfbal spelen. Een leuke afsluiter van de Haagse Beach Korfbal dagen 2017, beachkorfbal op zijn top! Lijkt het jou leuk om met je team mee te doen aan dit beachkorfbal toernooi geef je dan snel op.
De wedstrijden worden 4 tegen 4 gespeeld met 2 wisselspelers. 1e indeling is in een poule en daarna kom je uit in de winnaarspoule of verliezerspoule. Ga jij met je team de uitdaging aan en speel je mee met het Top beachkorfbal toernooi? Kosten zijn € 25,00 per team.

Dames beachkorfbal toernooi:

Korfbal met alleen maar dames in het team. Bij de KNKV is daar al een competitie in. De regels zijn gelijk maar de tactische uitwerking is anders. Dit dames beachkorfbal toernooi is voor recreanten senioren. Heb je zin om een leuk uitje met je team te hebben deze zomer, geef je team dan op. Er wordt 4 tegen 4 gespeeld met 2 wisselspelers, volgens de officiële beachkorfbal regels. Het toernooi is zondagmiddag 25 juni van 14.00 tot 18.00 uur. Winnaars spelen om leuk prijzen. Kosten voor deelname zijn € 25,00 per team. Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

Beach korfbal toernooi G- jeugd:

Ook op de Haagse Beachkorfbal Dagen houden we met elke doelgroep rekening. Daarom ook een G jeugd beachkorfbal toernooi. G-korfbal is korfbal voor mensen met een verstandelijke beperking. Zondag 25 juni van 10.00 tot 14.00 uur kunnen de teams in het G-Korfbal meedoen met dit beachkorfbal toernooi speciaal voor deze doelgroep.
Het toernooi is voor de jeugdteams in A, B en C niveau. Of tussen de leeftijd 12-18 jaar. Dit toernooi wordt ook 4 tegen 4 gespeeld, met 2 wisselspelers. Wil jij je team opgeven dan kan dat via het aanmeldformulier. Kosten voor het toernooi zijn €25,00 per team.

Jeugd beachkorfbal toernooi – D-E-F:

Zaterdag 24 juni van 10.00 tot 14.00 uur is er een jeugdtoernooi voor de categorieën D - F en E-tjes. De categorieën spelen elk hun eigen toernooi. Eerst de poule wedstrijden waarna er kruisfinales volgen. Leuk om mee te doen? Geef je dan op via het aanmeldformulier. Je ontvangt daarna een bevestiging per mail en verder informatie over het toernooi. Altijd minimaal 30 minuten voor aanvang van het toernooi melden bij de wedstrijdleider. Kosten voor dit toernooi zijn € 25,00 per team.

Jeugd beachkorfbal toernooi – A-B-C:

Zaterdag 24 juni van 14.00 tot 18.00 uur is er een jeugdtoernooi voor de categorieën A-B en C. De categorieën spelen elk hun eigen toernooi. Eerst de poule wedstrijden waarna er kruisfinales volgen. Leuk om mee te doen? Geef je dan op via het aanmeldformulier. Je ontvangt daarna een bevestiging per mail en verder informatie over het toernooi. Altijd minimaal 30 minuten voor aanvang van het toernooi melden bij de wedstrijdleider. Kosten voor dit toernooi zijn € 25,00 per team.

Deze eerste editie is een try-out en bij veel animo en enthousiasme komt er een vervolg voor de Haagse Beach Korfbal dagen.
De organisatie behoudt zich het recht voor om wijzigingen in het programma aan te brengen. Tevens om categorieën tijdens toernooien samen te voegen bij te weinig deelnemende teams.

Ben je geïnteresseerd om als sponsor aanwezig te zijn? Dan kan je contact met ons opnemen via info@lindobeach.nl

Daarnaast willen we deze zomer ook 8 x beachkorfbal trainingen aanbieden voor de jeugd om lekker door kunnen gaan met sporten in de zomer. Laagdrempelig en voor elk niveau een eigen groep.

Zomertrainingen 2017

8 maandagen in:
juni - 26
juli - 3, 10, 17, 24, 31
augustus - 7, 14

Tijden en prijzen:
16.00 - 17.00 uur: kleinste jeugd - F-E-D - E 50,00 p.p.
17.00 - 18.00 uur: oudste jeugd - A-B-C - E 50,00 p.p.

Inschrijfformulier