King and Queen of the Beach

Opgeven

Wil je meedoen met het toernooi meld je dan uiterlijk vrijdag voor 15.00 uur aan i.v.m. kantoorbezetting. Lukt dit niet en je wilt wel weten of je nog mee kan doen, bel dan een half uur voor het event naar de Lindobeach bar op 070-3558838 om te weten of er nog plek is.

Winter

In het winterseizoen, september t/m april wordt er elke 1e en 3e vrijdag van de maand, elke 2e zaterdag van de maand en elke 4e zondag van de maand een King & Queen of the court gespeeld. Voor dit toernooi schrijf je je individueel in. Elke wedstrijd speel je met een andere medespeler tegen de andere tegenstanders. Win zo veel mogelijk sets en punten in de steeds roulerende opstellingen en kroon je eind van de avond tot King/Queen of the Beach.

Deelname kost € 12,50 per persoon en dienen bij aanmelding in Lindobeach te worden betaald.

Op vrijdagen starten de toernooien om 20.00 uur en duren tot 23.00 uur.
De zaterdag en zondag toernooien starten om 17.00 uur en duren tot 20.00 uur.

Na de aanmelding ontvang je per mail een bevestiging.
Bij genoeg aanmeldingen zullen we de niveaus (laag, midden, hoog) gescheiden per veld indelen. Bij minder animo zullen alle niveaus op 1 veld spelen.

Er wordt 1 set gespeeld tot 21 punten. Daarna word er gewisseld van samenstelling

Zomer King and Queen of the court

Vanaf juni zal er iedere vrijdag een King and Queen of the court georganiseerd worden op de Houtrustbeach velden.
Voor dit toernooi schrijf je je individueel in. Elke wedstrijd speel je met een andere medespeler tegen de andere tegenstanders. Win zo veel mogelijk sets en punten in de steeds roulerende opstellingen en kroon je eind van de avond tot King/Queen of the Beach. Per veld zullen er maximaal 6 personen ingedeeld worden op niveau.
Veld 1 speelt niveau hoog, veld 2 speelt niveau midden en veld 3 speelt niveau laag.
(NB: bij te weinig aanmeldingen kunnen er niveaus samengevoegd worden)

Ter plekke op Houtrustbeach bij de bar(container) betaal je ook direct voor je deelname. Kosten zijn €10,00 per persoon per keer.
Bij slecht weer zal er op de dag zelf gekeken worden of er naar binnen (Lindobeach) uitgeweken kan worden. Niet altijd mogelijk i.v.m. personele bezetting voor de bar.

Adres van Houtrustbeach is Laan van Poot nr. 38. Ingang is bij de tenniskantine. Om het park heen lopen richting de beach courts.

Inschrijfformulier