King and Queen of the Beach

Corona update: 15-12-‘20

King and Queen of the beach gaat niet door.
Eerst volgende toernooi is 29 januari 2021

Opgeven

Wil je meedoen met het toernooi meld je dan uiterlijk vrijdag voor 15.00 uur aan i.v.m. kantoorbezetting. Lukt dit niet en je wilt wel weten of je nog mee kan doen, bel dan een half uur voor het event naar de Lindobeach bar op 070-3558838 om te weten of er nog plek is.

Winter

In het winterseizoen, september t/m april wordt er elke 2e en 4e vrijdag van de maand, elke 3e zaterdag van de maand en elke 3e zondag van de maand een King & Queen of the court gespeeld. Voor dit toernooi schrijf je je individueel in. Elke wedstrijd speel je met een andere medespeler tegen de andere tegenstanders. Win zo veel mogelijk sets en punten in de steeds roulerende opstellingen en kroon je eind van de avond tot King/Queen of the Beach.

Deelname kost € 13,00 per persoon en dienen bij aanmelding in Lindobeach te worden betaald.

Op vrijdagen starten de toernooien om 20.00 uur en duren tot 23.00 uur.
Op zaterdag van 17:00 tot 20:00 uur en zondagen van 17.30 uur tot 20.30 uur.

Na de aanmelding ontvang je per mail een bevestiging.
Bij genoeg aanmeldingen zullen we de niveaus (laag, midden, hoog) gescheiden per veld indelen. Bij minder animo zullen alle niveaus op 1 veld spelen.

Er wordt 1 set gespeeld tot 21 punten. Daarna word er gewisseld van samenstelling.

Het is een zelf regulerend toernooi. Bij aankomst zal er een speelschema klaar liggen per veld. Deze kan je met de andere spelers uitspelen.

Zomer King and Queen of the court

Vanaf mei zal er iedere vrijdag een King and Queen of the court georganiseerd worden op de Houtrustbeach velden.
De tijd is van 19.00 tot 21.00 uur.
Voor dit toernooi schrijf je je individueel in. Elke wedstrijd speel je met een andere medespeler tegen de andere tegenstanders. Win zo veel mogelijk sets en punten in de steeds roulerende opstellingen en kroon je eind van de avond tot King/Queen of the Beach. Per veld zal er ingedeeld worden op maximaal 7 personen per veld. Bij 8 aanmeldingen worden er 2 velden gebruikt. Het is een zelf regulerend toernooi, dat wil zeggen dat er niet specifiek een wedstrijdleider aanwezig is. Het wedstrijdschema en bal kan bij de kantine opgehaald worden
Veld 1 speelt niveau hoog, veld 2 speelt niveau midden en veld 3 speelt niveau laag. (NB: bij te weinig aanmeldingen kunnen er niveaus samengevoegd worden)

Kosten zijn €10,00 per persoon per keer. Hiervoor ontvang je een betaalverzoek. Graag direct betalen. Bij slecht weer zal er op de dag zelf gekeken worden of het doorgaat. Dit wordt via de whats app gecommuniceerd.
Het gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen.

Adres van Houtrustbeach is Laan van Poot nr. 38. Ingang is bij de tenniskantine.

Inschrijfformulier