Houtrustbeach

Houtrustbeach is het initiatief om beachvelden aan te leggen op tennispark Houtrust. Naast beachvolleybal kan er uiteraard alle beachsporten gespeeld worden. Denk aan beachtennis, beachkorfbal, beachhandbal, beachrugby, beachsoccer en voetvolley.

De beach systemen zijn zo gebouwd dat de velden in zijn totaal weggehaald kunnen worden. Zodat er een grote zandbak ontstaat en sporten zonder net gespeeld kunnen worden. Ook is er met de netten rekening gehouden dat deze kleine mazen hebben voor beachtennis.

Bekijk hier de speech van de wethouder Sport R. Baldewsingh op het You Tube kanaal Lindobeach Scheveningen.

Beachvolleybal vereniging Beach Life heeft een goed samenwerking met tennisvereniging Never Out op het park. I.s.m. volleybal vereniging Kalinko verzorgt zij de beachvolleybal trainingen op houtrustbeach voor jong en oud(er).

Op Houtrustbeach liggen 6 permanente professionele beachvelden. Daaraan is gedacht qua opstelling dat er 4 officiële beachvolleybal velden neergezet kunnen worden qua afmetingen. Deze locatie is dus ook geschikt voor topsport evenementen, zoals de eredivisie beachvolleybal. Rondom de locatie is er voldoen gratis parkeergelegenheid.

Houtrustbeach

Alle gebruikers van de beachvelden kunnen ook gebruik maken van de kantine, wc’s, kleedkamer met douche van de tennisvereniging.

Houtrustbeach is ook geschikt voor o.a.

  • beach kinderfeestje
  • beach bedrijfsuitjes
  • beach clinics
  • beach toernooien

Veld reserveren

De velden zijn ook te huur voor vrij spelen. Ga naar het online systeem en reserveer zelf een veld. Kosten zijn € 20,00 per uur per veld. Je moet zelf je bal meenemen.

Reserveer online een veld

Events, toernooien en trainingen

Vanaf maart worden de velden weer zomer klaar gemaakt en vanaf 1 april kunnen de courts in gebruik worden genomen.
Alle beachvolleybal trainingen van BVV Beach Life worden hier gegeven. En naast trainingen vinden er ook regelmatig toernooien plaats. Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten op Houtrustbeach volg ons dan op de facebook pagina Houtrustbeach.

Wil je zelf je eigen event organiseren op Houtrustbeach, dan kan dat ook.
Wil je meer informatie over de mogelijkheden dan kan je contact opnemen via info@lindobeach.nl of bellen 070-3558838.

Adres: Laan van Poot 38 - (t.o. Sporthal Houtrust), Scheveningen

Houtrustbeach

Houtrustbeach

Houtrustbeach


Facebook

Like onze facebook pagina en blijf op de hoogte van alle activiteiten op Houtrustbeach.
facebook.com/HoutrustBeach