Locatie

Benieuwd hoe Lindobeach er van binnen uit ziet?

Beachhal

Het hart van Lindobeach is de beachhal. Standaard staan er drie ruim opgezette beach volleyball velden. Op verzoek kan dit worden omgebouwd naar twee velden. Hierdoor is er nog meer ruimte langs de velden. Ideaal voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes. Naast beach volleyball is het ook mogelijk om andere beachsporten te beoefenen zoals beachsoccer, footvolley en beach tennis.

Beachhouse

Ook ons Beachhouse heeft direct toegang tot de beachhal. Hier kun je tussen de wedstrijden door genieten van een hapje en een drankje. Vanaf de bar heb je direct uitzicht op de drie speelvelden.

 • Ruimte voor ca. 40 mensen
 • Geschikt voor borrels, netwerken en intieme feestjes
 • Eigen bar
 • Diverse catering mogelijkheden
Plattegrond

Beachlounge

Direct aangrenzend aan de beachhal met je voeten in het zand! In deze lounge area is het heerlijk vertoeven, liggend of hangend in de relaxte zitzakken en op de strandstoelen. Met direct toegang tot het zand is het ideaal om, tussen de wedstrijden door op één van drie beachvoleybal velden, op een relaxte manier je komende tegenstander te zien spelen. Tevens zeer geschikt voor bedrijfspresentaties of ander leuke fotopresentaties door de aanwezigheid van de permanente beamer.

 • Direct in het zand
 • Zeer aangename setting
 • Grote loungezakken en stoelen
 • Permanente beamer met vast scherm
 • Ideaal voor kinderfeestjes

Beach Veranda

Bij het betreden van de beach veranda waan je je op een onbewoond eiland, met uitzicht op zon en strand. De beach veranda bevindt zich op de eerste etage, is ruim opgezet en voorzien van eigen bar. Deze gezellige ruimte kan worden ingezet voor zowel bedrijven als grote groepen. Of het nu een vergadering of presentatie is. De beach veranda leent zich er perfect voor om eens in een andere omgeving zaken te doen. Misschien in combinatie met een teambuildingsactiviteit?

 • Ruimte voor ca. 100 mensen
 • Geschikt voor vergaderingen, presentaties, netwerkmeetings, feesten, borrelen
 • Diverse catering mogelijkheden o.a. diverse buffetvormen

Houtrustbeach

Houtrustbeach is het initiatief om beachvelden aan te leggen op tennispark Houtrust. Naast beachvolleybal kan er uiteraard alle beachsporten gespeeld worden. Denk aan beachtennis, beachkorfbal, beachhandbal, beachrugby, beachsoccer en voetvolley.

De beach systemen zijn zo gebouwd dat de velden in zijn totaal weggehaald kunnen worden. Zodat er een grote zandbak ontstaat en sporten zonder net gespeeld kunnen worden. Ook is er met de netten rekening gehouden dat deze kleine mazen hebben voor beachtennis.

Bekijk hier de speech van de wethouder Sport R. Baldewsingh op het You Tube kanaal Lindobeach Scheveningen.

Beachvolleybal vereniging Beach Life heeft een goed samenwerking met tennisvereniging Never Out op het park. I.s.m. volleybal vereniging Kalinko verzorgt zij de beachvolleybal trainingen op houtrustbeach voor jong en oud(er).

Op Houtrustbeach liggen 6 permanente professionele beachvelden. Daaraan is gedacht qua opstelling dat er 4 officiële beachvolleybal velden neergezet kunnen worden qua afmetingen. Deze locatie is dus ook geschikt voor topsport evenementen, zoals de eredivisie beachvolleybal. Rondom de locatie is er voldoen gratis parkeergelegenheid.

Houtrust tennis

Houtrustbeach is ook geschikt voor o.a.

 • beach kinderfeestje
 • beach bedrijfsuitjes
 • beach clinics
 • beach toernooien

Veld reserveren

De velden zijn ook te huur voor vrij spelen. Ga naar het online systeem en reserveer zelf een veld. Je moet zelf je bal meenemen.

Reserveer een veld

Events, toernooien en trainingen

Vanaf maart worden de velden weer zomer klaar gemaakt en vanaf 1 april kunnen de courts in gebruik worden genomen. Alle beachvolleybal trainingen van BVV Beach Life worden hier gegeven. En naast trainingen vinden er ook regelmatig toernooien plaats. Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten op Houtrustbeach volg ons dan op de facebook pagina Houtrustbeach.

Wil je zelf je eigen event organiseren op Houtrustbeach, dan kan dat ook. Wil je meer informatie over de mogelijkheden dan kan je contact opnemen via of bellen 070-3558838.

Adres: Laan van Poot 38 - (t.o. Sporthal Houtrust), Scheveningen

Houtrust tennis Houtrust tennis
logo Lindobeach
Logo houtrustbeach
Logo beachlife