Tarieven & Tijden

Indoorlocatie Lindobeach

Wil je zelf een veld huren in Lindobeach? Dat kan via ons online reserveringsysteem. U kunt al een veld huren per uur. Hierna is het mogelijk om per half uur te verlengen.

Velden zijn vier weken voorafgaand aan de gewenste datum te reserveren. Mocht je onverhoopt niet kunnen dan kan je tot 72 uur van te voren je reservering kosteloos verplaatsen naar een andere dag en/of tijdstip, mits deze uiteraard beschikbaar is. Verplaatsen en/of annuleren binnen 72 uur is helaas niet mogelijk.

Indien je een veld reserveert ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden die van toepassing zijn. Kijk voor de beschikbaarheid op de online planner Lindobeach.

Tarieven Lindobeach

Voor (bedrijfs)arrangementen en (kinder)feestjes kun je contact opnemen met Lindobeach via info@lindobeach.nl of 070-3558838.

Openingstijden Lindobeach

Maandag t/m vrijdag: 08.00 uur - 23.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur - 23.00 uur
Zondag: 09.00 uur - 23.00 uur
* Periodiek huren? Neem hiervoor contact met ons op via info@lindobeach.nl of 070-3558838.

Outdoorlocatie Houtrustbeach

Wil je lekker buiten spelen. Je kan ook op Houtrustbeach een beachcourt huren. Openingstijden voor Houtrustbeach voor veldhuur: Maandag t/m zondag van 09.00 tot 22.00 uur Tarief: € 20,00 per uur per veld (exclusief bal, deze moet je zelf meenemen) Kijk voor de beschikbaarheid op de online planner Houtrustbeach.

Tarieven Houtrustbeach

Tarieven voor zakelijke evenementen op aanvraag

Voor arrangementen en feestjes kun je contact opnemen met Houtrustbeach via info@lindobeach.nl of 070-3558838.

Openingstijden Houtrustbeach

Maandag t/m zondag: 10.00 uur - 22.00 uur
Wil je een eigen evenement/toernooi of feestje op Houtrustbeach organiseren? Neem hiervoor contact op met ons via info@lindobeach.nl of 070-3558838.

Cadeaubon

Wil je een vriend, vriendin of teamgenoot een origineel cadeau geven? Denk dan eens aan de Lindobeach Cadeaubon. De cadeaubon is vrij te besteden in Lindobeach en het bedrag kun je zelf bepalen.

Mail je gegevens en de hoogte van de waardebon naar info@lindobeach.nl. Na betaling van de factuur wordt de cadeaubon verzonden naar je adres. In combinatie met bijvoorbeeld een bal geven is ook mogelijk.

Echt een cadeau voor de sportievelingen!

logo Lindobeach
Logo houtrustbeach
Logo beachlife