Welkom op de website van Indoor Beach Centrum Lindobeach in Scheveningen!

Lindobeach is dé indoor beach locatie voor top- en breedtesport beachvolleybal trainingen, maandelijkse toernooien, diverse arrangementen, bedrijfsfeesten, beachvolleybalreizen, beach korfbal, activiteiten voor de jeugd, zonder andere een jeugdkamp en veel meer...

Online veld reserveren binnen of buiten....

Een beachtennis, beachvolleybal of beach soccer veld huren? Reserveer nu makkelijk en online een veld bij ons.

En wil je een buitenveld huren op Houtrustbeach? Dat doe je ook online!

Veelzijdig Lindobeach

Of je nu beachvolleybal training wilt, meedoen aan één van onze toernooien of op zoek bent naar een unieke locatie voor jouw bedrijfsfeest, kinderfeestje of vrijgezellenfeest. Bij Lindobeach bent u aan het juiste adres. Bekijk de verschillende mogelijkheden onze website.

Graag tot ziens in Lindobeach!

Nieuws

Wijziging contributie innen BVV Beach Life

Vanaf aankomend seizoen gaan er wat zaken veranderen met betrekking tot het innen van de contributie. Onze club is een samenwerking aangegaan met ClubCollect. Zij gaan ons ondersteunen door namens ons betaalverzoeken en eventuele herinneringen te versturen. Meer informatie is te vinden op onze website: Introductie ClubCollect.


Winnaars van de DELA Beach Open, US team April Ross/Alix Klineman met hun coach Jennifer Kessy trainden en oefenden in Lindobeach, hun victorie begon in Lindobeach! Congrats Ladies Lindobeach
Lindobeach

Bekijk de rondleiding door Lindobeach

Binnenkort!

VO Beachvolleybal toernooi 2018

Ook in de periode tot aan de zomer vakantie van 2018 wordt er in samenwerking met Sportsupport het “VO Beachvolleybal 2018” georganiseerd op Houtrustbeach. Teams van leerlingen van scholen in het voortgezet onderwijs in Den Haag zijn van harte uitgenodigd om met één of meerdere teams deel te nemen aan het scholentoernooi.

Hier aanmelden

We will go to Bibione, Venice, Italy!

Come and join us for our trainingscamp in Italy! We will join the camp of play 4 life beachvolleybal

Hier aanmelden

Muscle Beach

Kijk voor meer informatie op musclebeachscheveningen.nl!


Reserveer een veld indoor

Reserveren

Reserveer een veld op Houtrustbeach (outdoor)

Reserveren