2x2 mix toernooien

Elke 2e zaterdag van de maand is er een 2x2 mix toernooi. De teams bestaan uit een dame en een heer.

De deelnemende teams worden op niveau ingedeeld, hoog, midden of laag. Bij te weinig animo kunnen er categorieën samen gevoegd worden. Laag wordt met midden samengevoegd. En midden met hoog. Laag wordt niet met hoog samengevoegd.

Elke toernooi is een apart toernooi. Er worden maximaal 5 teams op een veld geplaatst. Het toernooi gaat door bij minimaal 3 teams.

Het is een open toernooi, je hoeft niet te trainen bij Lindobeach of lid te zijn van de Nevobo. Je kunt alle toernooien meedoen, maar deelname staat ook open voor spelers en teams die een enkele keer of pas later in het jaar een toernooi mee willen doen.

De toernooien starten om 10:00 uur. Aanmelden uiterlijk 09:45 uur.

Na de aanmelding ontvang je per mail een bevestiging.

Bij annulering 24 uur van te voren wordt 100% in rekening gebracht. Annulering binnen 48 uur wordt 50% in rekening gebracht en alles daarvoor ontvang je je inschrijfgeld retour minus € 7,50 administratiekosten.

Er wordt 1 set gespeeld tot 21 punten. Het team die de meeste sets gewonnen heeft is de winnaar en wint een leuke prijs.

Aanmelden:

Je kunt je voor een toernooi inschrijven tot de vrijdag voorafgaand aan het toernooi, 15:00 uur. Na dat tijdstip sluit de inschrijving. Schrijf je je daarna nog in dan deelname niet gegarandeerd. Bij te weinig inschrijvingen gaat op dat moment (een deel van) de velden terug naar Lindobeach t.b.v. vrije verhuur.


Deelname kosten zijn € 30,00 per team.ZATERDAG
SEPT
OKT


NOV
DEC
JAN
FEB
MRT
APR


Inschrijven

Inschrijven voor


Niveau


logo Lindobeach
Logo houtrustbeach
Logo beachlife