ARRANGEMENTEN

Trainingen

Zakelijke arrangementen

Zoek je een leuke teambuildingsactiviteit in Den Haag voor het bedrijfsuitje? Een slecht weer alternatief voor een arrangement in Scheveningen? Of wil je een presentatie geven in een sportieve, creatieve en ongedwongen sfeer? Wij bespreken samen de mogelijkheden en regelen een op maat gemaakt arrangement.
We zitten in Scheveningen op loopafstand van de haven en de kust. Activiteiten combineren? Wij denken met je mee met de kennis die we reeds hebben vanuit eerdere bedrijfsuitjes.

Meer informatie

Trainingen

Kinderfeesten

Wilt u samen met uw kind een leuk feestje organiseren? Nu biedt Indoor Beach Centrum Lindobeach ook de mogelijkheid aan om een kinderfeestje te laten plaatsvinden. Er zijn diverse mogelijkheden om een onvergetelijke dag te maken voor uw kind. Vanaf 4 jaar kunnen wij al een leuk programma aanbieden.

Meer informatie

Trainingen

Vrijgezellenfeest

Bij ons kun je terecht voor te gekke activiteiten voor de vrijgezel. Sportief en zanderig, of chill en sfeervol, er zijn veel mogelijkheden! We zitten in Scheveningen op loopafstand van de haven en de kust. Activiteiten combineren? Wij denken met je mee met de kennis die we reeds hebben vanuit eerdere vrijgezellenfeestjes.

Meer informatie

Trainingen

Kids Beachsport dag Kampen

We organiseren diverse keren per jaar leuke sportieve kampen voor de jeugd. Het kamp staat altijd in het teken van sporten, gezonde voeding en leerzame spelletjes. Altijd 3 dagen (maandag, dinsdag en woensdag) 2x per dag een beachsport.

Meer informatie

logo Lindobeach
Logo houtrustbeach
Logo beachlife