Maatschappelijke events

In Lindobeach worden er ook maatschappelijke evenementen georganiseerd.

Met de inzet van een sportcoördinator vanuit SWSDH worden deze maatschappelijke evenementen gecoördineerd en uitgevoerd.
Hierbij worden er samenwerkingen aangegaan met diverse maatschappelijke instanties zoals o.a. Welzijn instanties, Jeugd en Gezin en mantelzorg instanties. Waarbij het doel verbinding en ontwikkeling centraal staan.

Heb je een leuk idee voor een maatschappelijk event, mail ons naar info@lindobeach.nl en we gaan er samen werk van maken! 


De komende evenementen organiseren we i.s.m. :

OpenJeHart Wil jij nieuwe mensen leren kennen en deelnemen aan leuke activiteiten? Bij OpenJeHart kun je wekelijks wandelen onder begeleiding van een coach; deelnemen aan interessante themabijeenkomsten of creatief bezig zijn. Daarnaast ondernemen we iedere maand een weekenduitje, waarbij we bijvoorbeeld bowlen, een museum bezoeken of een vaartocht maken. www.openjehart.nu

Mantelkring Zorg jij voor een naaste en wil jij mensen ontmoeten die echt begrijpen waar jij het over hebt? Ervaringen uitwisselen met anderen en vooral ook even helemaal ontspannen? Bij Mantelkring zorgen wij voor de mensen die zorgen. Je kunt wekelijks wandelen onder begeleiding van een coach; deelnemen aan interessante themabijeenkomsten of creatief bezig zijn. Daarnaast ondernemen we iedere maand een weekenduitje, waarbij we bijvoorbeeld bowlen, een museum bezoeken of een vaartocht maken. www.mantelkring.nl 

Aandachtcentrum Vind jij het fijn om regelmatig gebeld te worden en te vertellen wat jou zoal bezighoudt? Zijn er dingen die je niet kunt of wilt delen met je naasten? Of ken je te weinig mensen om ‘gewoon’ regelmatig gezellig mee te kletsen? Dan kan het Aandachtcentrum precies zijn wat jij nodig hebt. Hier kun jij je je verhaal delen met een betrokken buitenstaander die zonder te oordelen naar je luistert. https://www.openjehart.nu/aandachtcentrum/ 

Wil jij meer informatie of je meteen aanmelden voor een activiteit? Er zijn geen kosten aan verbonden. Bel 088 – 7878 988 of mail events@lwpc.nl.    

Dansen met Petra

Vind jij het ook zo heerlijk om te dansen op fijne muziek? Heb je zin om samen met anderen makkelijke danspassen en bijbehorende bewegingen te maken?
Dan zijn de gezellige dansworkshops in sporthal Lindoduin echt iets voor jou. Je hoeft geen danservaring te hebben, een enthousiaste houding is meer dan voldoende.
De workshop maakt je fitter, energieker en blijer. Kom dus met je voetjes van de vloer en dans mee onder de ervaren begeleiding van Patricia!
Denk eraan om makkelijk zittende kleding te dragen en een flesje water plus een handdoek mee te nemen.

Wandelen met een groepje

Vanaf dinsdag 16 november start een nieuwe wandelgroep onder begeleiding met een loopcoach. Iedere dinsdag ben je vanaf 11.00 uur welkom bij Lindobeach, Lindoduin 36-38 in Scheveningen. We starten om 11.15 uur met de wandeling in de omgeving en keren hier om 12.00 uur terug. Bij deze vrolijke locatie in zonnige sferen zijn koffie en thee voor een vriendelijk klein prijsje verkrijgbaar.
Wij passen de wandelroute aan op de deelnemers. 


Nee, de wandeling is gratis om aan mee te doen. 

Een kopje koffie of thee met wat lekkers is € 2,00 per kopje.

Wandelen met een groepje:

16, 23, 30 november
7, 14, 21, 28 december

Aanmelden verplicht via onderstaand formulier.
Na aanmelding zal er per mail contact opgenomen worden om de aanmelding te bevestigen.

Wij werken met een whats app groep. U zal aan deze groep toegevoegd worden zodat er gemakkelijk met de deelnemers gecommuniceerd kan worden.

Inschrijven

Inschrijven voor
Niveau


logo Lindobeach
Logo houtrustbeach
Logo beachlife